مرتد

ارتداد در لغت به معنی بازگشت و تغییراست، اما در اصطلاح فقهی به معنای کفر است پس کسی را که دین او اسلام است پس از سن بلوغ به اسلام کفر بورزد یا در واقع ترک آگاهانه دین اسلام را به جرم ارتداد محکوم میکنند و مرتد شناخته میشود.

 

تغییر دین در ایران یک قانون بسیار مهم است و برای همه افراد یکسان است و در این کشور بیشترین افراد به دین اسلام گرایش دارند و از احکام آن پیروی میکنند حال آن که یک شخص بخواهد از این دین خارج شود باید یک سری قانون ها برای آن اجرا شود.

حکم ارتداد

بر اساس اصل 167 قانون اساسی جمهوری اسلامی این اختیار به قاضی این حکم داده میشود که با رجوع کردن به منابع اسلامی حکم منصفانه ای در این زمینه صادر کند.

میتوان گفت ارتداد جرمی است که در قانون اسلامی به صراحت به آن اشاره نشده است و مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشده اما در اصل 167 اختیار کامل به قاضی داده شده تا برای مجرم رای صادر کند.

مجازات ارتداد

غالب فقه های امروزی عقیده دارند ارتداد یک جرم نابخشودنی وسزوار مرگ است در صورتی که عده ای دیگری میگویند کیفر مرگ، یک مجازات ناشایسته استو این قانون زمانی درست است که که ارتداد موجب اغتشاش ونافرمانی عموم مردم جامعه شودپس ارتداد نیازمند مجازات است و حکم مرگ خلاف حقوق بشری است.

قانون تغییردین بسیار پیچیده است بنابراین افرادی که در این زمینه رای میدهند باید مهارت و تجربه کافی را داشته باشند.میتوانید برای مشورت وانجام مراحل قانونی در وکیل شیراز، وکیل مربوطه به امور خود را بیابید.

قانون کفر ورزی به دین

مجازات مرتد

 

فعال در زمینه : بدون دسته بندی
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نام و نام خانوادگی
تلفن تماس
شرح کوتاه موضوع یا نظر شما